Mistä kaikki alkoi?

Markus aloitti ajamiskokeilut kartilla viisivuotiaana. Kahdeksanvuotiaana hän innostui sisäkartingista, kun äiti vei pojan Kartin´Clubin kurssille keväällä 2007. Tämän perään otettiin saman tien jatkokurssi.

Eka_ajokertaUlkokartingin Markus aloitti huhtikuussaLahden kartingleiri huhtikuu 2007 2007 Lahden FK-kerhon kevätleirillä. Sen jälkeen laina-autoilla ajelu loppui. Cadet-aika jäi kahteen leirikertaan ja leirikilpailuun Lahdessa.

 

Bembölen kevätleirille 2007 mentiin jo omalla Harrastaja 85-Dinolla.

Ensimmäinen kausi meni harrastellessa, ajellessa ja leireillä.Kartin Club helmikuussa 2007

Kilpailemaan

Kilpailemisen Markus aloitti kahdeksanvuotiaana luokassa harrastaja 85. Kausi 2008 oli tasoltaan ilahduttavan kova ja kilpailuja oli paljon. Bembölen tiistaiturnaus ja Keimola Cup saivat nopeasti seuraa kilpailukalenterissa.

Yhtäkkiä huomasimme ajavamme myös Lavinto Cupia Riihimäellä ja kiertävämme Hämeen Harrastajakiertuetta Toijalan, Forssan ja Lentolan radoilla. Ensimmäinen kausi päättyi aluemestaruuskisaan Vihdissä.

Ensikertalainen ylsi palkintopallille kesän kuluessa kolmesti ja näytti ohittajan lahjansa moneen otteeseen itseään paljon kokeneemmillekin kanssakilpailijoille.Keimola Cup 6.8.2008

Kauden mieleenpainuvin suoritus oli 10 sijan nousu puolen kierroksen aikana viimeisestä ruudusta Keimola Cupin osakilpailussa.